Eunice High School

Skip to main content
| Login
Bell Schedules » Professional Development / Faculty Meeting

Professional Development / Faculty Meeting

Professional Development / Faculty Meeting
Description / Period Start Time End Time Length
HOMEROOM 7:45 AM 7:50 AM 5 min
1ST PERIOD 7:53 AM 8:28 AM 35 min
2ND PERIOD 8:31 AM 9:08 AM 37 min
3RD PERIOD 9:13 AM 9:50 AM 37 min
5TH PERIOD 9:53 AM 10:30 AM 37 min
LUNCH (HALL A) 10:30 AM 10:59 AM 29 min
4TH PERIOD (HALL B) 10:33 AM 11:10 AM 37 min
4TH PERIOD (HALL A) 11:02 AM 11:39 AM 37 min
LUNCH (HALL B) 11:10 AM 11:39 AM 29 min
6TH PERIOD 11:42 AM 12:19 PM 37 min
7TH PERIOD 12:24 PM 1:00 PM 36 min
DISMISSAL 1:00 PM